Vægtreduktion​

Kunne du godt tænke dig at nå din idealvægt eller i al fald at komme meget tæt på? Er du samtidig træt af at have forsøgt dette forgæves måske over mange, opslidende forsøg? Hvis svaret er ja, så kan jeg hjælpe dig. Dels er jeg uddannet fitnesstræner og har beskæftiget mig med motion og styrketræning i over 30 år, endvidere kan jeg via hypnose og NLP-teknikker guide dig i mål – via frigørelse af afhængighed af eksempelvis søde sager. Via hypnose og NLP kan jeg hjælpe dig til at holde fokus og komme bag de psykiske kodninger, der hidtil har umuliggjort ændringer i kost- og motionsvaner. Samtidig kan jeg hjælpe med gode kostråd samt forslag til, hvordan du kan supplere din vægtreduktion via motion og fitnesstræning. Det vigtigste i min behandling er dog, at jeg meget effektiv kan hjælpe dig til at fjerne de psykiske blokeringer inde i dig, den lille indre stemme, der fortæller dig, at du ikke kan nå i mål. For det kan du og det kan jeg sørge for – i samarbejde med dig.

Fri for fobier​

En del mennesker lider af forskellige former for fobier fra frygten for at gå på åbne pladser, over frygt for edderkopper og kryb til frygt for at flyve, køre bil osv. Langt de fleste fobier kan fjernes eller reduceres så kraftigt, at du efterfølgende kan komme tilbage til en situation, hvor du tør alle de ting, du har lyst til. Det er eksempelvis helt almindeligt at blive ret nervøs før en eksamen, køreprøve eller en jobsamtale. Det kunne derfor blive dit livs bedte investering, når du vælger en session hos mig – inden din næste store udfordring, som kan være med til at hjælpe dig i mål og nå dine ultimative drømme.

Bliv bedre til at præstere uden frygt​

En af vores største udfordringer i tilværelsen er at møde op til en konkurrence, eksamen eller måske en første date, hvor vi forventer af os selv, at vi på kommando skal vise vores bedste side frem, uden at begå fejl, tøve eller hakke i det. Og måske netop, fordi forventningerne er så høje – både udefra og ikke mindst indefra – risikerer vi at gå i sort eller blot at vise mindre af os selv, end vi normalt kan. Jeg kan med simple NLP- og hypnosetekniker bringe dig i stand til at overkomme frygt og forventningspres og i stedet præstere det du kan via forudgående konsultationer. Det kan blive dit livs bedste investering at konsultere mig, inden en afgørende date, sportspræstation eller eksamen osv.

Rygestop der virker langsigtet​

Rygning er en kendt og frygtet årsag til for tidlig død og megen lidelse. Alle ved, hvor farligt det er, men alligevel kan det være uendeligt svært at slippe rygningen. Vanen stikker ofte meget dybt og frygten for at miste støtten og trygheden ved rygning, kan være større end udsigten til tidlig død, uhelbredelige lungesygdomme, langsom kvælning og gulnet hud og forfald. For det der modsvarer prisen på at ryge i en måned, kan jeg hjælpe dig til at blive permanent røgfri, sund og rask. Det som kan virke voldsomt udfordrende at gennemføre selv – et rygestop – kan jeg via en NLP-samtale og hypnotiske forandringstekniker, hjælpe dig med at overvinde på meget kort tid. Det her kan vise sig at blive dit livs bedste beslutning – at få gjort op med afhængigheden af rygning og derved få et langt liv uden skrantende lunger og helbred. 

"For mig handler en terapisession om at rykke grænser - klientens grænser – om end altid i en positiv retning."
Kim Beyer
Terapeut